Seznam kroků: Klepnutím na obrázek se dostanete přímo do příslušné části návodu.

Podáváme

Mezi vařením guláše si připravíme rýži – tentokrát dlouhorznou parboiled. Na jeden hrnek rýže – dva hrnky vody. Nejprve rýži jemně orestujeme na rozpáleném oleji, přisolíme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Na talíři rýži ozdobíme petrželkou. Není vůbec na škodu, aby jí bylo více – je v guláši občas zapadlá z rýže velmi dobrá. Dávám jako veganský recept, protože jediné, co je živočišného původu jsou dvě lžíce másla, které si vegani jistě hravě nahradí rostlinným tukem.


Komentáře

0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
0.00 | 0

Zobrazení: 9995

Publikováno: 15.8.2014 11:44:09

Licence: MojeDilo

Související:
guláš | hřibový | houbový | hřib | houby | pravý hřib

Moje dílo.cz