Seznam kroků: Klepnutím na obrázek se dostanete přímo do příslušné části návodu.

Zabíjačkový guláš

Vařit guláš je ceremoniál, u kterého se i hádka strhne. Dát sladkou mletou papriku, nebo nedat sladkou mletou papriku? Zahustit hladkou moukou nebo zahustit kouskem mozečku? Podávat ho s knedlíkem? Nepáchejte hřích! Jedině chleba! Když se všichni dohodnou, je čas na sklenku slivovičky, co tak pěkně řetízkuje. A je tu prostor pro druhou hádku :-) Kdo netřese švestky po zámrazu, nestojí slivovička za nic ...

Další fotografie ke kroku 1.

Komentáře

0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
0.00 | 0

Zobrazení: 8534

Publikováno: 22.2.2013 10:25:38

Licence: MojeDilo

Související:
prejt | zabíjačka | jitrničky | ovar | guláš | jaternice | jitrnice | sádlo

Související návody

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš je lahůdka pro milovníky zvěřiny Zvěřina má své kouzlo ostatně Více…
Staročeská zabíjačka

Staročeská zabíjačka

Staročeská zabijačka – v tomto případě jihočeská zabíječka = pořádně velký Více…
Sladká pochoutka pro ptáčky

Sladká pochoutka pro ptáčky

Sladká pochoutka Placičky zajímavého tvaru vypadají na zahradě moc hezky. Více…
Zabíjačkový ovar

Zabíjačkový ovar

Zabíjačková lahůdka! Na ovar se dá vařit vepřová hlava, laloky, kousek Více…
Jitrnice

Jitrnice

Jitrnice nebo také jihočeské jaternice jsou chloubou hospodyně. Kolik Více…
Moje dílo.cz