Květináč z dýně

Květináč z dýně

Autor: Veronika Boukalová
Krásný oranžový květináč z přírodního materiálu! Můžete sice počkat na halloween, a dýni vydlabat obličej, ale zrovna tak můžete z dýně udělat květináč Více
Babské rady proti chřipce

Babské rady proti chřipce

Autor: Marie Pečenková
Období chřipek je tady. Samozřejmě je nejlepší nemocem předcházet, ale když už i na vás si zasedne nějaký ten bacil a složí vás do postele, vzpomeňte si Více
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Autor: Hana Posekaná
Bylinkové máslo se hodí stejně tak na čerstvý chléb, tak i na rozpékané bagety, do pomazánek, pečených brambor, pečeného masa nebo zeleniny. Úplně Více
Jak založit herbář

Jak založit herbář

Autor: Vladimír Borský
Herbář je kniha, která voní, to říkala moje babička, která sbírala bylinky a pomáhala mi dělat můj první herbář do školy. Kde je mu dnes konec, už Více
Králík: porcování a nakládání masa

Králík: porcování a nakládání masa

Autor: Jan Stránský
Králičí maso je velmi jemné. Můžeme ho péct, vařit, smažit, obalovat bylinkami, zeleninou, kombinovat s vepřovým bůčkem apod. Připravujeme ho podobně Více
Truhlíky z komínové roury

Truhlíky z komínové roury

Autor: Mercedes
Komínové roury poslouží jako skvělé a neokoukané květináče! Už jsem chtěl hliněnou rouru rozbít, když jsem dostal nápad, jak z nich udělat květináče Více
Jak uchovat bylinky čerstvé

Jak uchovat bylinky čerstvé

Autor: Šárka Šírová
Ne vždy spotřebujete všechny bylinky. Koupené bylinky jsou druhý den většinou ovadlé a nevábné. Nepomůže ani když je dáváte do lednice. Podívejte Více
BYLINKY - pěstování a použití v kuchyni, zajímavé recepty

BYLINKY - pěstování a použití v kuchyni, zajímavé recepty

Autor: TVŮRČÍ ŽENA Jana
Mezi nejčastěji pěstované a používané bylinky patří OREGANO (dobromysl) a SATUREJKA. Můžeme je používat jak do pokrmů, tak čajů či bylinných vonných Více
Moje dílo.cz