Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Autor: Martina Skoumalová
Červená řepa má v kuchyni velké využití; můžete ji použít u salátů, vaření polévek, boršče nebo k přípravě pomazánek. Anebo můžete uvařit chutnou Více
Krémová polévka z červené řepy

Krémová polévka z červené řepy

Autor: Martina Skoumalová
Červená řepa má velké využití v kuchyni; můžete ji použít u salátů, vaření polévek, boršče nebo k přípravě pomazánek. Podívejte se na recept na krémovou Více
Hrachová polévka

Hrachová polévka

Autor: Kateřina Herdová
Pět lžic hrachu nahradí šedesát dekagramů masa. Navíc má hrách, společně s čočkou, fazolemi, sójou a cizrnou, nejvyšší obsah bílkovin. Z hrachu se Více
Moje dílo.cz