Jahodové máslo

Jahodové máslo

Autor: Jahodová
Jahody mají široké spektrum využití. Koktejly, dorty, zmrzliny, to všechno je známé, ale ochutnali jste někdy jahodové máslo s měkkou bílou bagetkou? Více
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Autor: Hana Posekaná
Bylinkové máslo se hodí stejně tak na čerstvý chléb, tak i na rozpékané bagety, do pomazánek, pečených brambor, pečeného masa nebo zeleniny. Úplně Více
Domácí lučina - videopostup

Domácí lučina - videopostup

Autor: Soňa Veselá
Mám ráda sýry a ze všeho nejvíce lučinu. Je to sýr, který vyniká lahodnou chutí a tvarohovou konzistencí. Lučina se hodí do pomazánek, ale i samotná k Více
Jak vyrobit domácí sýr

Jak vyrobit domácí sýr

Autor: Supersoftdrink
Mám hodně ráda měkké sýry, ať už je to ementál nebo ostrý cheddar. Ty, co se dostanou na trhu už vyrobené mi ale tolik nechutnají. Zkusila jsem si Více
Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka

Autor: Mercedes
Rychlou večeří může být pochoutka z rybiček. Chutná pomazánka se hodí jak k bílému pečivu, tak k tmavému a celozrnnému. Více
Moje dílo.cz