Tmavá tlačenka

Tmavá tlačenka

Autor: Gurmánka
Jedním z produktů domácí zabíjačky je kromě světlé tlačenky i tmavá tlačenka. Na tmavou tlačenku se používá vařené libové maso z plece a krkovičky, maso Více
Tlačenka

Tlačenka

Autor: Gurmánka
Tlačenka je chlouba hospodáře, tak většinou výslednou chuť probírá s řezníkem on. Říká se, že jitrnička se dá dosolit, jelítko připepřit, ale Více
Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Autor: Gurmánka
Vařit guláš je ceremoniál, u kterého se i hádka strhne. Dát sladkou mletou papriku, nebo nedat sladkou mletou papriku? Zahustit hladkou moukou Více
Sladká pochoutka pro ptáčky

Sladká pochoutka pro ptáčky

Autor: Mercedes
Sladká pochoutka Placičky zajímavého tvaru vypadají na zahradě moc hezky. Přikrmování ptáků vás navíc takto bude víc bavit, zvlášť když k němu Více
Moje dílo.cz