Smažené avokádo

Smažené avokádo

Autor: Honza Slabihoudek
Avokádo už našlo svoje místo v české kuchyni. Přidává se především do salátů, pomazánek nebo sendvičů a labužníci ho mažou na chléb jako máslo. S Více
Falafel

Falafel

Autor: Monika Brýdová
Falafel je čistě vegetariánský pokrm pocházející z Egypta. Dnes je oblíbený v zemích Blízkého východu, zejména v západním Libanonu, Izraeli, ale Více
Bramborová růže

Bramborová růže

Autor: Kateřina Šmídová
Růže z brambory vypadá nádherně. Postup hravě zvládnete udělat podle obrázků, proto k nim nedávám ani popisky. Celý návod není jenom můj, ale kdybyste Více
Obalované smažené žampiony

Obalované smažené žampiony

Autor: Pavel Cibulka
Dnešní recept opět není žádná "rychlovka", je třeba si připravit trochu více času - cca hodinku, hodinku a půl nebo alespoň nevařit na poslední Více
Salámové krokety

Salámové krokety

Autor: Ekucharka
Salámové krokety zachutnají každému! Budete potřebovat: 40 dkg vařených brambor cca 22 dkg hrubé mouky 1 vejce 2 lžičky prášku do Více
Moje dílo.cz