Domácí šunka

Domácí šunka

Autor: Klaruna
Vyrobit si šunku doma není dneska žádný problém. Domácí šunku takto vyrobenou můžete použít tence nakrájenou na chléb s máslem, ale stejně tak jako Více
Jitrnice

Jitrnice

Autor: Gurmánka
Jitrnice nebo také jihočeské jaternice jsou chloubou hospodyně. Kolik řezníků, tolik receptů. Kolik vesnic, tolik chutí. Jitrničky se nejrychleji kazí, Více
Basturma - asijské sušené maso

Basturma - asijské sušené maso

Autor: Jan Kutilek
Sušené maso si uchovává hlavně svoji typickou vůni. Tato forma uchování a skladování masa je sice náročná časově, ale výsledek stojí za to. Více
Pršut - výroba domácí šunky

Pršut - výroba domácí šunky

Autor: Petr Magdálek
Výrobní postup: Čerstvá vepřová kýta s kůží. Maso očistíme a vytlačíme zbytky krve. Do očištěného masa vtlačíme hrubou mořskou sůl. Maso položíme na Více
Moje dílo.cz