Přihlásit

Pro vkládání je nutné zaregistrovat se.

Zapečené dýně s mletým masem

Zapečené dýně s mletým masem

Autor: Mercedes
Další tip, jak upravit dýni, tentokrát v kombinaci s masem. Recept je rychlý, nenáročný na přípravu a velmi chutný. Více
Dýňové pyré

Dýňové pyré

Autor: Petra Kolářová
Dýňové pyré je možno použít do mnoha receptů. Můžete ho zmrazit, můžete ho použít do polévky, pod maso nebo si ho dát čerstvé ke svačině. Více
Houbový guláš

Houbový guláš

Autor: Mercedes
Rostou! Někde jsou jich plné lesy, jinde paběrkujeme na obrovském kusu lesa. Ať už máte plný košík hub, nebo pár kousků, gulášek z nich uděláte Více
Jak rozlomit jablko rukama

Jak rozlomit jablko rukama

Autor: Pavel Řezníček
Znáte to dilema, kdy máte jedno jablko, rádi byste se do něho pustili, ale je vám trapné, že kamarád nic nemá. Nůž není po ruce a jablko nejde rozpůlit Více
Labuť z jablka, carving

Labuť z jablka, carving

Autor: Karla Hovorková
Tuhle krásnou labuť vyrobila maminka mého přítele. Z obyčejného jablka se vyklubala krásná labuť. Je to návod pro ty, kteří chtějí začít s carvingem a Více
Jak sušit houby

Jak sušit houby

Autor: Libor Votava
Pokud máte rádi houby, jistě si rádi část z nich uchováte na zimu. Teplá bramboračka s houbami, maso na hříbkách nebo kulajda s houbami je v zimě jako Více
Domácí výroba piva

Domácí výroba piva

Autor: Pivní Recenze
Piva z malých, a zejména z těch nejmenších, pivovarů jsou charakteristická kromě senzorických vlastností také nepoužíváním fyzikálních či chemických Více
Mast z aloe vera

Mast z aloe vera

Autor: Barbora Šimková
Aloe je velmi léčivá rostlina s uklidňujícími a hojivými účinky. Pochází z oblasti Afriky. Uvnitř listů je gel, který má velmi pozitivní účinky jak Více
Moje dílo.cz