Seznam kroků: Klepnutím na obrázek se dostanete přímo do příslušné části návodu.

Cibulová marmeláda

Cibule má sladkou chuť, přestože se převážně používá jako základ pod slané pokrmy. Většinou ji nakrájíme na kostičky nebo na proužky a zpěníme na tuku. Také ji můžeme vložit celou do polévky nebo přidat k pečeným masům. Vkládáme ji do špízů nebo pečeme se zeleninou. Málokdo ví, že i z cibule můžete udělat marmeládu! Postup není složitý, zkuste to sami.

Komentáře

cibulový kečup:-)

Zajímavé recepty, vyzkoušíme :-), ale když to rozmixuji a rozvařím, kde se tam vezmou ty dotmava osmažené proužky, ha?? To jsou asi obrázky k jinému receptu, že? ale vypadá to i bez proužků velmi lákavě!! Co takhle ochutit tím nějaké těstoviny, kroupy, pohanku?

Odpovědět
0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
0.00 | 0

Zobrazení: 13947

Publikováno: 25.6.2014 07:52:29

Licence: MojeDilo

Související:
cibulová | marmeláda | jam | z cibule

Související návody

Šípková marmeláda

Šípková marmeláda

Konec října znamená začátek sklizně šípku. Můžeme ho jenom usušit, můžeme z Více…
Třešňový džem

Třešňový džem

Třešně se většinou rychle konzumují nebo se používají jako ovocná složka do Více…
Cibulový koláč Quiche

Cibulový koláč Quiche

Slané koláče už pro nás nejsou žádnou novinkou. Připravte pro sebe i pro Více…
Jahodový džem

Jahodový džem

Jahodová sezona pomalu končí. Za námi jsou jahodové knedlíky, koláče, Více…
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

Konec června a začátek července přináší obalené stromy třešní. Další Více…
Moje dílo.cz