Seznam kroků: Klepnutím na obrázek se dostanete přímo do příslušné části návodu.

Vaření

Směs přivedeme k varu a za občasného míchání vaříme, dokud není džem hotový k nalití do sklenice a to je velmi důležitý okamžik, který je těžké správně určit. Můžete si udělat želírovací zkoušku. Ta se dělá tak, že kápnete kapku džemu do skleničky s vodou a pokud se roztříští, není džem hotový, musí se ještě chvíli vařit.

Komentáře

pěkné

Vypadá teda úžasně. V džemuládě musí být kousky ovoce, jinak to není ono :-)

Odpovědět
0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
0.00 | 0

Zobrazení: 7323

Publikováno: 3.7.2014 09:51:56

Licence: MojeDilo

Související:
třešně | třešňová | jam | džem | marmeláda

Moje dílo.cz