Seznam kroků: Klepnutím na obrázek se dostanete přímo do příslušné části návodu.

Třešňový džem

Třešně se většinou rychle konzumují nebo se používají jako ovocná složka do piškotového těsta. Samozřejmě jde o bublaninu.

Komentáře

Alžběta Provazníková

Dobré

Taky jsem už dělala a byl moc dobrý.

Odpovědět
0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
0.00 | 0

Zobrazení: 6327

Publikováno: 15.8.2013 09:43:06

Licence: MojeDilo

Související:
zavařenina | třešňový | džerm | marmeláda | třešně

Související návody

Šípková marmeláda

Šípková marmeláda

Konec října znamená začátek sklizně šípku. Můžeme ho jenom usušit, můžeme z Více…
Salsa z třešní

Salsa z třešní

Lahodná pikantní omáčka z třešní, třešňová salsa, není na pultech našich Více…
Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Cibule má sladkou chuť, přestože se převážně používá jako základ pod slané Více…
Třešňová bublanina

Třešňová bublanina

Třešně mají právě teď svoje období zrání. Můžete si vylézt na strom, nebo Více…
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

Konec června a začátek července přináší obalené stromy třešní. Další Více…
Moje dílo.cz