Jehněčí pečínka

Jehněčí pečínka

Autor: Laura Votočková
Pečené jehněčí maso je už tradiční pokrm na svátečním velikonočním stole. Každý si tuto lahůdku připravuje jinak, někdo raději omáčku, někdo pěkně Více
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Autor: Karla Hrabětová
Každý rok si říkám, že připravím svatomartinskou husu nějak jinak, originálně, netradičně. A dnes, když má svatý Martin svátek, jsem na rozpacích. Jisté Více
Svatomartinská husa, recept

Svatomartinská husa, recept

Autor: Dobromila
Svatomartinská husa je tradiční pokrm podávaný jedenáctý listopadový den. Připravit ji můžete na mnoho způsobů. Podívejte se na některé zajímavé postupy Více
Zelí ke svatomartinské huse

Zelí ke svatomartinské huse

Autor: Dobromila
Na talíři vedle vypečené svatomartinské husičky nesmí chybět zelí. Červené a bílé. Příprava zelí je velice důležitá, protože dodává pokrmu svěžest a Více
Krocan na den díkuvzdání

Krocan na den díkuvzdání

Autor: noahw
Den díkuvzdání připadá vždy na poslední listopadový čtvrtek. K němu podle tradice patří pečený krocan. Správně upéct krocana je opravdu velké Více
Moje dílo.cz