Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Autor: Mercedes
Cibulová polévka neboli cibulačka patří u nás doma mezi velmi oblíbená jídla. Poctivá francouzská cibulačka potřebuje čas a dostatek péče, i kvalitní Více
Krémová dýňová polévka

Krémová dýňová polévka

Autor: Lidmila
Hladká a osvěžující polévka z dýně je výsadou podzimního období. Čas zralých dýní a nastávajícího svátku Halloween tomu přímo nahrává. Už dlouho dělám Více
Rajčatový krém

Rajčatový krém

Autor: Jolana Svítková
Je sezona rajčat a recepty se to jen hemží. Já miluji rajčatovou polévku, ovšem ne tu, kterou známe ze školních jídelen, ale poctivý rajčatový Více
Ruský boršč

Ruský boršč

Autor: Dana Štíchová
Polévky jsou v naší rodině oblíbené hlavně v zimním období. Oblíbili jsme si ruský boršč, který podávám jako hlavní jídlo. Bohatě zasytí a především Více
Zázvorovo-mrkvová polévka

Zázvorovo-mrkvová polévka

Autor: Veronika Tichá
Spojení zázvoru a mrkve je ďábelsky zdravá kombinace. Hustá krémová polévka je vhodná v době nachlazení a chřipek. Její příprava vám zabere dvacet Více
Halloweenská dýňová polévka

Halloweenská dýňová polévka

Autor: Jitka Hrachovská
Polévku vařím pravidelně na konci října na Halloween. Všichni moji známí si ji oblíbili a rodina se na její přípravu těší už od léta. Prostě se stala Více
Cibulačka

Cibulačka

Autor: Mercedes
Cibulačka je tradiční jídlo našich babiček, v poslední době je stále více oblíbená v moderní kuchyni. Od tradiční české cibulačky až po lahůdkovou Více
Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Autor: Martina Skoumalová
Červená řepa má v kuchyni velké využití; můžete ji použít u salátů, vaření polévek, boršče nebo k přípravě pomazánek. Anebo můžete uvařit chutnou Více
Moje dílo.cz