Pršut - výroba domácí šunky
Autor: Petr Magdálek
Výrobní postup:
Čerstvá vepřová kýta s kůží. Maso očistíme a vytlačíme zbytky krve. Do očištěného masa vtlačíme hrubou mořskou sůl. Maso položíme na Více
Přihlásit
Pro vkládání je nutné zaregistrovat se.
Odkazy
claris
bonsaje
stuha
bubliny
hodiny
kostým
šitá
šípkové
Přemísťování štípačky pomocí traktůrku
vlna
ze sardinek
Tajný obraz
provázková
macramé
tučńák
ostří
kanzashi aplikace
vystřihovánky
soustružený
tenisky
zapichovaný
redukce váhy
kola
lampa
flitrové
mobilní
odpady
zavazování
pojízdná klícka
vodováha
celozrnné
javorové
keře
vajíčkový
pergola s krbem
slepička
dárek pro dívky na valentýna
sklíčko
vanilkové rohlíčky
pořádek v dílně
staročeská
prsten
svítící šrouby
sáčky
cín