Smažené avokádo
Autor: Honza Slabihoudek
Avokádo už našlo svoje místo v české kuchyni. Přidává se především do salátů, pomazánek nebo sendvičů a labužníci ho mažou na chléb jako máslo. S Více
Bramborová růže
Autor: Kateřina Šmídová
Růže z brambory vypadá nádherně. Postup hravě zvládnete udělat podle obrázků, proto k nim nedávám ani popisky. Celý návod není jenom můj, ale kdybyste Více
Obalované smažené žampiony
Autor: Pavel Cibulka
Dnešní recept opět není žádná "rychlovka", je třeba si připravit trochu více času - cca hodinku, hodinku a půl nebo alespoň nevařit na poslední Více
Salámové krokety
Autor: Ekucharka
Salámové krokety zachutnají každému!
Budete potřebovat:
40 dkg vařených brambor
cca 22 dkg hrubé mouky
1 vejce
2 lžičky prášku do Více
Přihlásit
Pro vkládání je nutné zaregistrovat se.
Odkazy
rajský
ďábel
svatomartinksá
šňůrky
stále
pod hrnec
krvavý
svépomocí
hrnec
kytičky
medové
reliéfní
porcování
z plechovky
svíčka
letní dekorace dveří
kytara
terasa
glaspapír
jak se zbavit
věnec z víček
voňavý
borůvky
na nohách
LED diody
lžíce
lithiová baterie
šlehačka
kocar
vonné
jelítka
brčko
vajíčka
vánoční stromeček
směs
tělový
tvrdnoucí
kostičky
s levandulí
břečťan
koupadlo
střelba
vypečená
plná hvězd
DŘEVNÍK