Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Autor: Vlastimil Rendl
Král sýrů je žádaným artiklem jak doma, tak i v obchodech. Já si ho kupuji hlavně kvůli té bélé plísni. Ovšem nakládaný hermelín, tomu se nic nevyrovná. Více
Domácí sýr bez syřidla

Domácí sýr bez syřidla

Autor: Lenka Baťková
Čerstvý sýr je velmi snadný na výrobu a nemusí zrát, nýbrž se ihned po vyrobení jako čerstvý konzumuje. U tohoto sýru můžete docílit originální chuti Více
Výroba domácího sýra

Výroba domácího sýra

Autor: Zuzana Poláčková
Už dlouho jsem se připravovala na výrobu domácího sýra. Kamarádky vyzkoušely už všechno možné, včetně různých syřidel, tak jsem si říkala, že to zkusím, Více
Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Autor: Mercedes
Cibulová polévka neboli cibulačka patří u nás doma mezi velmi oblíbená jídla. Poctivá francouzská cibulačka potřebuje čas a dostatek péče, i kvalitní Více
Neufchâtel - domácí měkký sýr

Neufchâtel - domácí měkký sýr

Autor: Radim Kolář
Lahodný měkký nezrající sýr dostal název podle francouzského města v Normandii, kde se začal vyrábět. Dá se konzumovat samotný, používá se jako krémový Více
Domácí Blue - modrý sýr

Domácí Blue - modrý sýr

Autor: Radim Kolář
Chtěl jsem zkusit napodobit vynikající modrý sýr, který je k dostání ve Spojených státech pod názvem „Saga Blue“. Začneme s jednoduchým „Farmářským Více
Domácí lučina - videopostup

Domácí lučina - videopostup

Autor: Soňa Veselá
Mám ráda sýry a ze všeho nejvíce lučinu. Je to sýr, který vyniká lahodnou chutí a tvarohovou konzistencí. Lučina se hodí do pomazánek, ale i samotná k Více
Silvestrovská sýrová mísa

Silvestrovská sýrová mísa

Autor: Žaneta Stupková
Sváteční sýrovou mísu dělám od minulého roku. Je to skutečně lahůdka pro všechny, kteří ochutnali. Není to nic složitého, je to hlavně o aranžování. Více
Moje dílo.cz