Přihlásit

Pro vkládání je nutné zaregistrovat se.

Staročeská zabíjačka

Staročeská zabíjačka

Autor: Gurmánka
Staročeská zabijačka – v tomto případě jihočeská zabíječka = pořádně velký karneval českých nejoblíbenějších masových specialit. Zvu vás jen tak Více
Valentýnské menu

Valentýnské menu

Autor: Vlaďka Klestilová
Lámala jsem si hlavu, co udělám letos pro svého miláčka na Valentýna a inspiraci jsem už našla! Láska prochází žaludkem, takže letos to bude jídlo! A ne Více
Zázvorový likér

Zázvorový likér

Autor: Radmila Sluková
Období nachlazení a chřipek snadno ustojíte s likérem se zázvorem. Slouží jako výborná prevence proti těmto zákeřným chorobám. Obsahuje alkohol, tak se Více
Dýňové pyré

Dýňové pyré

Autor: Petra Kolářová
Dýňové pyré je možno použít do mnoha receptů. Můžete ho zmrazit, můžete ho použít do polévky, pod maso nebo si ho dát čerstvé ke svačině. Více
Houbový guláš

Houbový guláš

Autor: Mercedes
Rostou! Někde jsou jich plné lesy, jinde paběrkujeme na obrovském kusu lesa. Ať už máte plný košík hub, nebo pár kousků, gulášek z nich uděláte Více
Jak rozlomit jablko rukama

Jak rozlomit jablko rukama

Autor: Pavel Řezníček
Znáte to dilema, kdy máte jedno jablko, rádi byste se do něho pustili, ale je vám trapné, že kamarád nic nemá. Nůž není po ruce a jablko nejde rozpůlit Více
Labuť z jablka, carving

Labuť z jablka, carving

Autor: Karla Hovorková
Tuhle krásnou labuť vyrobila maminka mého přítele. Z obyčejného jablka se vyklubala krásná labuť. Je to návod pro ty, kteří chtějí začít s carvingem a Více
Jak sušit houby

Jak sušit houby

Autor: Libor Votava
Pokud máte rádi houby, jistě si rádi část z nich uchováte na zimu. Teplá bramboračka s houbami, maso na hříbkách nebo kulajda s houbami je v zimě jako Více
Moje dílo.cz