Přihlásit

Pro vkládání je nutné zaregistrovat se.

Jak netradičně, ale zdravě sladit? 3 sladké tipy vonící po ovoci 

Jak netradičně, ale zdravě sladit? 3 sladké tipy vonící po ovoci 

Autor: U kocoura doma
Známe to všichni. Ze všech stran slyšíme, jak je cukr škodlivý, tedy, pokud to s ním přeháníme. A přesto to s ním stále přeháníme. Chutě na sladké zvládají Více
Houbový koláč s kuřecím masem

Houbový koláč s kuřecím masem

Autor: rasta
Kuřecí maso je lehké nejen k jídlu, ale i k přípravě. Pro tento recept jsou vhodná kuřecí prsa, ideálně taková, která mají značku kvality.1. Kuřecí maso Více
10 kroků ke kvalitnímu kuřecímu masu

10 kroků ke kvalitnímu kuřecímu masu

Autor: rasta
Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou Více
Meruňkový džem

Meruňkový džem

Autor: lodl
Meruňky jsou úžasné a lahodné ovoce. Problém je, že obvykle dozraje skoro celý strom (nebo někoklik stromů) najednou. Přitom nechat meruňky dlouho Více
Chia pochoutky

Chia pochoutky

Autor: Tereza Bajlová
Chia semínka jsou stále oblíbenější pochoutkou v naší kuchyni. Já jsem zkusila udělat jeden puding, i když jsem k němu důvěru neměla. Teď ale zjišťuji, Více
Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Autor: Vlastimil Rendl
Král sýrů je žádaným artiklem jak doma, tak i v obchodech. Já si ho kupuji hlavně kvůli té bélé plísni. Ovšem nakládaný hermelín, tomu se nic nevyrovná. Více
Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Autor: Patrik Rozenkranc
Když už je ten Valentýn a všude jsou srdíčka, tak mě napadlo udělat srdíčko na smetaně. Procházela jsem hodně receptů na internetu, ale tenhle zvítězil. Více
Nakládané květy sakury

Nakládané květy sakury

Autor: Slávka Holubová
Sakura je stále oblíbenější květina nejen v Japonsku, má všestranné využití. V Česku jsou stále oblíbenější, protože květy krásně kvetou a voní. Jenže Více
Moje dílo.cz